Highline_0103

  Groepslessen


  Bij alle groepslessen, naast fitness, geldt natuurlijk ook dat samen bewegen inspirerend en motiverend werkt. Bij fitness Highline kom je in een warm bad door zowel personeel als medesporters. Na de les een (gratis) kopje koffie is heel gewoon. Alle groepslessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs die ieder jaar bijgeschoold worden. De lessen worden overdags, op vaste momenten, gegeven.

  Ruim aanbod

  We hebben een van de meest uitgebreide groepslesroosters van het Westland. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse Pilates- & HotYogalessen die je helpen om weer helemaal in balans te komen. Bootcamp®, Spinning®, PowerCross en FreeStyleStep, speciaal voor degene die helemaal los willen gaan. Clubpower®, BBB en Bodyform voor iedereen die op zoek is naar meer kracht en stevige spieren. Bekijk ons lesrooster voor de tijden.

  Begeleiding

  De groepsinstructeur ziet iedere beweging en kan hier direct op reageren. Het doel van de instructeur is, om jou op een veilige en enthousiaste manier, een goede en bovendien verantwoordelijke workout te geven die jouw plezier vergroot.

  Motivatie

  Groepsdynamiek werkt inspirerend, waardoor men vaak intensiever traint en het leuker vindt dan een individuele training.

  Muziek

  Van ontspannende tot opzwepende muziek, het geluid wordt volledig aangepast aan de training.Groepsdynamiek werkt inspirerend, waardoor men vaak intensiever traint en het leuker vindt dan een individuele training.

  Schrijf je hieronder in voor de proefweek!

   

  4 + 8 =