Highline_0103

  Bedrijfsfitness


  Fitness Highline werkt al een aantal jaren samen met verschillende locale bedrijven. Ook zijn wij aangesloten bij het Nationale Gezondheidspan en Fitned. Deze platformen maken het voor ons mogelijk om aan o.a. grote organisaties met meerdere vestigingen bedrijfsfitness aan te bieden.

  Iedere organisatie is anders en daardoor verschilt de manier waarop wij bedrijfsfitness aanbieden per werkgever. Veel bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor een regeling waarbij de contributie vanuit het bruto salaris kan worden betaald. Voor zowel werknemer als werkgever levert dit aantrekkelijke voordelen op.

  Geef de dynamiek op de werkvloer een boost door te kiezen voor bedrijfsfitness bij Highline.

  Heb je een bedrijf met 5 tot 10 medewerkers die je wilt laten sporten, dan kan je bij ons een speciaal knipkaartabonnement afsluiten. Niet alle medewerkers zullen evenveel gebruik maken van het abonnement dat de "baas" aanbiedt. Door dit systeem gaan er geen maanden verloren. Alle medewerkers krijgen een eigen pas en maken gebruik van de knippen die u inkoopt.

  We gaan graag in gesprek als een van de bovenstaande regelingen niet bij u past, dan kunnen we ook een offerte op maat maken.

  Meer informatie over Bedrijfsfitness? Vul dan het contactformulier hieronder in!

   

  1 + 8 =