Highline_0103

    Geschiedenis


    Ton en Hester hebben elkaar ontmoet toen ze beiden werkzaam waren op een sportschool in Den Haag. Hester had de HALO (sportacademie) in Den Haag afgerond en was net uit het walhalla van de groepslessen en fitness teruggekomen, de Verenigde Staten. Ton gaf toen, naast zijn zwemlessen in de sportschool, ook al Ski-Fit lessen in Maasluis en verzorgde daarnaast verschillende gymnastieklessen in sporthal 'de Pijl". Toen Paul en Stella hun sportschool aan de Beresteinlaan te koop aanboden, hoefden Ton en Hester dan ook niet lang na te denken.  Deze sportschool hebben Ton en Hester met veel inzet en energie uitgebouwd tot een van de grootste en vernieuwende sportscholen van Den Haag .

    Zes jaar later kwam Arie Verkade langs om zijn sportschool te verkopen. Aangezien het hun droom was om ooit in het Westland een sportschool te beginnen, waren Ton en Hester al snel overgehaald. Het nostalgische pand aan de Monsterweg werd van binnen helemaal gestript en weer opgebouwd. Naast de sportschool zag het ondernemende koppel ook mogelijkheden op het 's Gravenzandse strand. Negentien jaar geleden had je in 's Gravenzande nog geen strandpaviljoen waar je ook feesten en bruiloften kon geven. Geinspireerd door het bruisende Scheveningse strand, wilde Ton en Hester hier ook wat leven in de brouwerij gaan brengen.

    In Beachline zijn de afgelopen 19 jaar hele mooie feesten geweest. Een goed voorbeeld hiervan is de Beamix party rond Koninginnedag waar ± 1800 feestende jongeren op af kwamen. Beachline beperkte zich echter niet alleen tot bruiloften, bedrijfsuitjes en verjaardagen maar verwelkomde ook sportieve evenementen zoals jeu de boules en het jaarlijkse Volleybaltoernooi.

    Ton en Hester hebben nog niet het gevoel dat alle dromen verwezenlijkt zijn.Het enthousiasme en de energie om nog een stap te zetten spatte er bij beiden van af. In het huidige pand van Highline waren echter geen mogelijkheden tot uitbreiden meer, dus er werd er naarstig op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Zoals bij de voorgaande keren de accommodaties min of meer in de schoot werden geworpen, duurde het deze keer echter een stuk langer om een geschikte plek te vinden. Gelukkig is dat laatste alsnog gelukt en heeft deze nieuwe locatie Ton en Hester op een overvloed aan nieuwe ideeën gebracht. Dankzij de geweldige medewerking van van Leent bouw is het een schitterende locatie geworden