Header-yoga-in-hoek-van-Holland

  Yoga in ’s Gravenzande


  Hot Yoga FitnessHighline volg je bij ons in de studio, los van de fitnessruimte. We voeren de temperatuur op naar 25 - 40 graden, zodat we met Hot Yoga kunnen werken aan de effectieve oefeningen voor je houding, concentratie en ademhaling. Tijdens de yogalessen behandelen we een van de oudste manieren om te bewegen. We zorgen er met de nieuwe en uitdagende lessen voor dat we ingaan op de interactie van de verschillende belangrijke systemen in je lichaam: de luchtwegen, het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het skelet en het spierstelsel. Je kunt je online inschrijven voor yoga in ’s Gravenzande, de lessen geven we op iedere dag van de week.

  Hot Yoga in de studio

  De lessen Hot Yoga Highline fitness volg je bij ons in de studio, wij zorgen er daar voor dat we goed aan de slag kunnen met bijvoorbeeld HathaYoga. We geven traditionele lessen, waarin we aandacht hebben voor de verschillende yoga-houdingen, de ademhaling, ontspanning en meditatie. Daarnaast kun je lessen YinYoga volgen. Je zorgt er daarmee voor dat je de yoga in ’s Gravenzande kunt gebruiken om het bindweefsel en de gewrichten te versoepelen en verstevigen. Op die manier kent yoga verschillende interessante toepassingen, afhankelijk van de lessen waar je voor kiest.

  Yoga lessen in ’s Gravenzande

  De yoga lessen staan altijd in het teken van innerlijke rust en reflectie, die je kunt gebruiken om aan je mentale en fysieke stabiliteit te werken. Wij zorgen er met de verschillende yogalessen voor dat je effectief aan jezelf kunt werken, tijdens lessen waarin ook het plezier natuurlijk altijd centraal staat. Je kunt je inschrijven voor de lessen yoga op maandag tot en met vrijdag, net als voor de lessen op zaterdag en zondag.

  Meer weten over onze yogalessen in ’s Gravenzande en omgeving of de specifieke lessen die er beschikbaar zijn? Neem contact met ons op, ook om je online in te schrijven voor de yogalessen.

  Interesse in yoga in ’s Gravenzande?

   

  6 + 9 =