Highline_0103

  Fitness


  Voor het meest complete aanbod aan fitness in ’s Gravenzande moet je bij Highline fitness zijn! Fitness is ideaal wanneer je individueel jouw conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. In de fitnesszaal vind je de modernste cardio-en kracht apparatuur en is er altijd deskundige begeleiding aanwezig.

  Met ons resultaat abonnement krijg je een Personal Coach toegewezen. Bij de eerste afspraak word je getest en gemeten om het beginpunt te bepalen en jouw doelen te bespreken. Vervolgens wordt er advies gegeven, een persoonlijk trainingsplan gemaakt, en ga je aan de slag.

  Personal training individueel of in een groepje.

  Als je graag samen met een trainer sport of een stok achter de deur wilt hebben, dan is een Personal Trainer iets voor jou. De Personal Trainer gaat 1 op 1 met jou aan het werk. Verder biedt Highline ook een tussenweg aan.Small Group Personal Training ofwel SGPT. In een kleine groep van maximaal 6 personen trainen jullie met een eigen instructeur. Kwalititeit en intensiteit gegarandeerd.

  Krachttraining

  Krachttraining is een van de beste manieren om je sterker te voelen en af te vallen. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten, zoals rugpijn & instabiliteit van een knie of schouder.

  PowerCross

  In een aparte CrossFit zaal geven we circuitlessen van ongeveer 40 minuten. Dit zijn intensieve functionele workouts. Het hele lichaam wordt conditioneel en krachtig getraind met wisselende oefeningen. Iedereen kan met deze lessen meedoen.

  Cardio training

  Met cardio training verbeter je de conditie. Met een beter uithoudingsvermogen gaan de dagelijkse activiteiten, zoals fietsen en traplopen, een stuk makkelijker.

  Groepslessen

  Train je graag in groepsverband? We hebben een uitgebreid aanbod groepslessen met onder andere lessen zoals: Pilates®, Spinning® en Clubpower®. Wat jouw doelstelling ook is, krachttraining, cardiotraining, in een groep of individueel. De ‘personal touch‘ van de trainer staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

  Een gevarieerd aanbod en persoonlijke begeleiding? Dan is Highline de plek waar je moet zijn!


  Schrijf je hieronder in voor de proefweek!


  1 + 1 =